Over ons
Werkwijze

Familiebedrijf met jarenlange ervaring. Gordijnatelier De Tovernaald staat bekend om zijn klantgerichte vakmanschap.

1. Orders

Ontvangen confectieorders worden allereerst gecontroleerd en vervolgens doorgevoerd. De confectieorders kunnen middels onze atelierbonnen of via ons online ordersysteem worden ingediend.

2. Voorbereiding

Voorafgaand controleren onze medewerkers de stof op weeffouten en hoeveelheid, mocht dit het geval zijn dan nemen wij per direct contact met u op. Dit voorkomt latere problemen en verkort de vertraging.

3. Confectie

Na alle voorbereidingen start de daadwerkelijke productie. Alle handelingen worden door de medewerkers verricht op basis van de wensen en behoeften van de klant.  Elk deel stof krijgt een eigen confectie bon.

4. Nacontrole

Elke gordijn wordt liggend gecontroleerd op lengte, breedte en stikwerk, bij vouwgordijnen gebeurt dit hangend tijdens assemblage. Wij geven uitgebreide garantie en nazorg.

5. Verpakking

Gordijnen worden verpakt op hangers en geseald in plastic of in onze luxe gordijnhoes, vouwgordijnen worden verpakt in beschermfolie. Elke verpakking wordt voorzien van een confectie bon met informatie zoals de maten en de locatie. Informatie gericht op de partij die de montage uitvoert.

6. Levering

Voor de bezorging van de door ons geconfectioneerde goederen wordt uitgevoerd met eigen bedrijfsauto’s. De gordijnen worden goed in plastic verpakt en hangend vervoerd en geleverd op gewenste locatie.

WAAROM?

Jarenlange ervaring

Uitstekende klantenservice

Hoge kwaliteitsconfectie

Uitgebreide garantie en nazorg

Advies nodig?

Vragen

Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden op uw e-mail.